Saturday, June 15, 2013

Jualan Chocolate Rocher & Kurma Chocolate For Incoming Raya 2013!

Salam dan apa khabar semua..wahh..nampaknya lama betul HFdelight meyepi ye..lame dah bersarang blog ni..Hfdelight masih wujud lagi ye..dan telah mengeluarkan produk baru..aneka roti pizza dan aneka bun..yg tu untuk jualan harian..lepas ni kalau ade sesiapa nak order roti pula bolehlah order ye...untuk frozen food hajar dah stop..just nak fokus pada roti je..tapi kalau ada sesiapa nak order kuih2 talam, kuih bakar pandan, muffin chocolate, roti jala bolehlah ye..hajar masih buat ikut permintaan. ok sambung balik pada cerita asal..hah..tak lame lagi dah nak sambut Ramadhan pastu Syawal pula..ingat lagi tak dengan Chocholate Rocher dan Kurma Chocolate? Amacam..kepada agen2 dahulu dan yang baru berminat nak jadi agen..bolehlah dapatkan details dari hajar ye..insyaallah harga masih lagi menarik untuk anda walaupun harga barang sekarang semakin meningkat..dan pastinya ade harga yang menarik untuk belian 100 balang dan ke atas..:) so..apa tunggu lagi cepat dapatkan tempat untuk order anda sekarang..dan dapatkan 1box free sample choc rocher dari hajar bagi sesiapa yg berminat untuk menjadi agen..jangan lepaskan peluang!!ok kita jumpa lagi..

Monday, June 11, 2012

Tempahan dibuka Hari Raya 2012

Tempahan Chocolate Rocher (CR)sempena Hari Raya 2012 telah kembali..Insyaallah pada tahun ini kami akan meningkatkan pengeluaran CR berdasarkan permintaan yang menggalakkan pada tahun lepas..Agen-agen diluar sana bertindaklah segera untuk menempah tempahan anda..sila dapatkan harga agen dari hajar ye..ada harga istimewa bagi mereka yang membuat tempahan 100 balang dan ke atas..

Friday, December 30, 2011

Jualan CR Chinese New Year

Makluman jualan Chocolate Rocher dibuka untuk Tahun Baru Cina 2012..Rasailah kesedapan coklat untuk kemeriahan perayaan anda...Tempahan boleh dibuat melalui email atau call/sms mawardah_25@yahoo.com, 0127643614

Hajar dan Kuih

Alhamdulillah dah lama HFdelight menyepi..bukannya apa sekarang hajar tengah hasilkan produk baru untuk HFdelight..hehe..hampir sebulan sebenarnya hajar bergelumang dengan tepung...hah..sekarang hajar dah start membuat kuih harian untuk dihantar di kantin klinik kesihatan. Nak ikutkan hajar ni bukan pandai buat kuih tradisional ni..tapi oleh kerana pada bulan 11 kalau tak silap..hajar dah belajar pegi buat kuih kat shah alam nun..ni semua gara2 terjumpa satu blog ni yg duk cite pasal kuih..sape lagi kalau bukan kakina blognye zalinzalina'kisah aku dan kuih'..wahh memang membakar semangat dan minat bila baca blog kakina tu..dengan tak disangka boleh pegi belajar buat kuih kat rumah kakina..muda n cantik orangnya..bila tengok macam tak sangka org muda leh minat buat kuih n jadikan ia sebagai kerjaya tetap tau! Bermula dari situlah..hajar start buat kuih.. Kuih2 yg biasa hajar hantar, macam kuih kaswi, apam gula hangus, kole kacang, putri ayu, sosej roll, sardin roll, kuih kasturi dan yang terbaru karipap dan donut..karipap n donut belajar dari makcik dari johor panggil maklong je..dan alhamdulillah tanpa disangka sekarang HFdelight dah ada frozen tau..hehe..senang citer Hfdelight tengah mengorak langkah untuk hasilkan produk frozen..amacam..baru ade peningkatan hidup orang kate..Insyaallah moga-moga berjayalah hendaknya bisnes baru HFdelight ni yek..nanti senang2 hajar kongsikan gambar disini ye..

Thursday, November 10, 2011

Order "Chocolate Rocher" For wedding ceremony


Sorry for being late, I wish Happy Wedding Day to both of you "Michael Kan & Michelle Tan" on 5th November 2011.

Congratulation! Wishing your marriage filled with love and joy :)

Thank you for ordered 90 boxes "Chocolate Rocher" from Hfdelight..