Saturday, June 15, 2013

Jualan Chocolate Rocher & Kurma Chocolate For Incoming Raya 2013!

Salam dan apa khabar semua..wahh..nampaknya lama betul HFdelight meyepi ye..lame dah bersarang blog ni..Hfdelight masih wujud lagi ye..dan telah mengeluarkan produk baru..aneka roti pizza dan aneka bun..yg tu untuk jualan harian..lepas ni kalau ade sesiapa nak order roti pula bolehlah order ye...untuk frozen food hajar dah stop..just nak fokus pada roti je..tapi kalau ada sesiapa nak order kuih2 talam, kuih bakar pandan, muffin chocolate, roti jala bolehlah ye..hajar masih buat ikut permintaan. ok sambung balik pada cerita asal..hah..tak lame lagi dah nak sambut Ramadhan pastu Syawal pula..ingat lagi tak dengan Chocholate Rocher dan Kurma Chocolate? Amacam..kepada agen2 dahulu dan yang baru berminat nak jadi agen..bolehlah dapatkan details dari hajar ye..insyaallah harga masih lagi menarik untuk anda walaupun harga barang sekarang semakin meningkat..dan pastinya ade harga yang menarik untuk belian 100 balang dan ke atas..:) so..apa tunggu lagi cepat dapatkan tempat untuk order anda sekarang..dan dapatkan 1box free sample choc rocher dari hajar bagi sesiapa yg berminat untuk menjadi agen..jangan lepaskan peluang!!ok kita jumpa lagi..

No comments:

Post a Comment